28ste editie van Proposte trekt zeer internationaal publiek

Villa Erba werd bezocht door zeer internationale klanten van hoge kwaliteit in de wereld van stoffen (Alle foto's: Donatella Simonetti)

Meer dan 2.700 bezoekers, waarvan meer dan 60% uit het buitenland. België, Frankrijk, Duitsland en Spanje waren de best vertegenwoordigde landen, met een constante deelname van Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. De 28ste editie van Proposte sloot haar deuren op donderdag 9 september.

“Wij zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten. Op de stands was het enthousiasme en de wil om persoonlijk zaken te doen voelbaar. Iedereen deed wat men de laatste maanden het meest had gemist: stoffen aanraken en elkaar in de ogen kijken”, aldus Piercarlo Viganò, voorzitter van Proposte. “Ik ben het met de exposanten eens dat deze editie in Villa Erba klanten van hoge kwaliteit heeft aangetrokken”.

“Ik zou nogmaals onze exposanten willen bedanken die in het succes van deze editie van Proposte hebben geloofd”, deelde Massimo Mosiello, de General Manager van de beurs, mee. “Onze dank gaat ook uit naar het ICE Agency dat een grote internationale delegatie van 70 kopers uit Europa en de VS verzamelde”.

Centraal paviljoen

Dit jaar konden de bezoekers de installatie bewonderen, zichtbaar in het centrale paviljoen, gewijd aan de stoffen van alle exposanten die hun belangrijkste collecties presenteerden: een lookbook, een samenvatting van de ‘must’ producten van elk deelnemend bedrijf.

“Ik dank Proposte oprecht en feliciteer hen van harte”, zegt Piero Bonasegale, directeur van Villa Erba. “De architecturale opzet van ons compendium liet toe om sociale afstand en bescherming van de gezondheid van exposanten en bezoekers te garanderen”.

Online Fiera Smart 365 platform

De poorten van Villa Erba zijn nu gesloten en Proposte gaat voortaan online als Fiera Smart 365, de marktplaats die is ontwikkeld met de steun van het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en voor Internationale Samenwerking en van het ICE Agency. Het doel van dit initiatief is om alle Proposte-exposanten een virtueel venster te bieden dat continuïteit kan bieden tot de volgende editie van de beurs.

Fiera Smart 365 geeft exposanten de mogelijkheid om in contact te blijven met klanten nadat zij hen in Cernobbio hebben verwelkomd. Het platform is beschikbaar op de volgende link: fierasmart365.propostefair.it.

Proposte 2022

De 29ste editie van Proposte zal worden gehouden op 5, 6 en 7 april 2022 in Villa Erba.


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *