60ste editie van de Salone del Mobile.Milano verschuift naar juni 2022

Met het oog op de organisatie van een zestigste editie van de Salone del Mobile.Milano die het belang van het evenement ten volle weerspiegelt, heeft de Raad van Bestuur van Federlegno Arredo Eventi, in overleg met Fiera Milano, besloten het evenement uit te stellen. De beurs zal nu plaatsvinden van 7 tot 12 juni 2022.

Maria Porro, voorzitter van de Salone del Mobile.Milano, verklaarde het volgende: “Het besluit om het evenement uit te stellen zal exposanten, bezoekers, journalisten en de hele internationale inrichtings- en designgemeenschap in staat stellen om in alle veiligheid te genieten van een evenement dat vol nieuwe dingen belooft te zitten. Het evenement viert niet alleen een belangrijke verjaardag, maar zal zich ook concentreren op het thema duurzaamheid en als showcase fungeren voor de vooruitgang die in dit opzicht wordt geboekt door creatieven, ontwerpers en bedrijven”.

Advertising
 

Verlangen naar Salone is groot

“De verplaatsing van het evenement naar juni garandeert een sterke aanwezigheid van buitenlandse exposanten en vakmensen, wat altijd een van de sterke punten van de Salone is geweest, en het geeft de deelnemende bedrijven ook de tijd om hun aanwezigheid op de beurs zo grondig mogelijk te plannen, aangezien, zoals we weten, het traject van concept tot definitieve installatie maanden van voorbereiding vergt. Het verlangen naar een Salone wordt steeds sterker en daarom werken wij aan een evenement dat iedereen de gelegenheid biedt om te genieten van een unieke, concrete en opwindende ervaring. We snakken allemaal echt naar een Salone.”

Voor meer informatie over de Salone del Mobile.Milano 2022: www.salonemilano.it