Biënnale Interieur 2022 gaat niet door, marktomstandigheden onvoldoende hersteld

De organisatie van de Biënnale Interieur 2022 meldt dat de 27ste editie van de Biënnale Interieur, die van 20 tot en met 24 oktober in Kortrijk Xpo zou plaatsvinden, geschrapt wordt. Het opzet om volop te inspireren en mensen samen te brengen rond design blijft onverminderd bestaan. De organisatie beraadt zich over de toekomst en neemt de tijd om een alternatief te bedenken dat inspeelt op de nieuwe noden van de markt.

Na een succesvolle editie van ‘Please, have a seat’ in 2021georganiseerd op de Van Marcke-site in Kortrijk in het kader van het Wonder stadsfestival, kondigde de vernieuwde formule voor Interieur 2022 zich beloftevol aan. Met ‘The Digital Era’ als titel, werd een krachtige editie voorgesteld, die de toekomst van design in een digitale –fysieke wereld in de spotlights wou zetten.

De talrijke verschuivingen in de kalender van de interieur- en designbeurzen als gevolg van de pandemie laten zich vlgens de organisatie tot op vandaag voelen. De impact op de internationale interieur- en beurswereld blijft enorm groot, waardoor de organisatie van een event als de Biënnale een te grote uitdaging blijkt. De garantie op een succesvolle en kwalitatieve editie in economisch onzekere tijden is dan ook een te groot risico.

Meer informatie: www.interieur.be

Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.