Boekvoorstelling interieurarchitecte Nathalie Deboel: ‘Comforting Homes’

De cover van het boek werd gedrukt op TOILE OCEAN gedrukt, het eerste boeklinnen gemaakt van oceaanplastic

Binnenhuisarchitecte Nathalie Deboel creëert al meer dan twee decennia elegante, tijdloze interieurs met een weloverwogen palet van kostbare materialen. Voor het eerst bundelt ze een selectie van projecten in een boek met als titel ‘Comforting Homes’. Aan de hand van 15 recente projecten, in beeld gebracht door Thomas De Bruyne, en met teksten van Edouard Vermeulen, Patrick De Brock en An Michiels, biedt het boek een uniek inzicht in haar aanpak en stijl.

Doorheen het boek wordt duidelijk dat Deboel eerder naar evenwicht dan naar controverse zoekt. De interieurs voelen harmonieus aan en stralen warmte uit. Toch is er geen vaste formule. Elk project wordt op maat gemaakt en ademt een rustgevende, eigentijdse sfeer uit. Met een open geest en in dialoog met de klant, geeft elk project een nieuw antwoord in de zoektocht naar een zinvolle woning. Natuurlijke materialen zoals natuursteen, leem, kalkafwerking, gepolijst beton, hout en stof worden gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde meubels en kunstwerken om authentieke omgevingen te creëren.

Over Nathalie Deboel

Nathalie Deboel studeerde interieurarchitectuur aan het Gentse Sint-Lucas en werkte enkele jaren voor gerenommeerde internationale bedrijven. Ze deed aanzienlijke werkervaring op vooraleer ze op 35-jarige leeftijd haar eigen atelier in Knokke opstartte, dat zich op high-end, creatieve interieurs richt.

Haar aanpak zorgde al snel voor een internationale uitstraling en de afgelopen twintig jaar groeide de projectportefeuille gestaag. Naast een gevestigd klantenbestand in België, is het bureau betrokken bij een toenemend aantal projecten op locaties als Parijs, Londen, Tel Aviv en Saint-Tropez.

Hoe bestellen?

Comforting Homes is uitgegeven door Stockmans Art Books. De cover van het boek werd gedrukt op TOILE OCEAN gedrukt, het eerste boeklinnen gemaakt van oceaanplastic. Comforting Homes verschijnt op 7 december 2021, kost 75 euro en is verkrijgbaar via www.nathaliedeboel.be.

Er worden twee boekpresentaties georganiseerd. De eerste vindt plaats op zaterdag 11 december van 14u tot 18u in het kantoor te Brussel (Avenue Montjoie 228, 1180 Ukkel) en de tweede op zondag 12 december van 14u tot 18u in het kantoor in Knokke (Zeewindstraat 8, 8300 Knokke-Zoute).


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *