Decosit kondigt data van editie 2022 aan: 13-14 september

De organisatie van Decosit heeft de data van de volgende Decosit-beurs bekendgemaakt. Deze editie zal plaatsvinden op 13 en 14 september in Brussels Expo.

“Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen. En hoewel de beurs- en evenementenkalender aan het begin van het nieuwe jaar nog wat leeg oogt, zijn we ervan overtuigd dat het vanaf het voorjaar weer vol gas zal gaan. Er is dus reden om optimistisch te zijn”, zo wordt ons meegedeeld.

Advertising
 

Paleis 10 in Brussels expo

Decosit Brussels is van plan om het probleemloze, all-in uniforme standconcept, dat tijdens de vorige edities erg in de smaak viel, te behouden: “Niet alleen vanwege de betaalbare prijzen, maar ook omdat bezoekers niet worden afgeleid door een wilde verscheidenheid aan vormen en kleuren. In plaats daarvan worden bezoekers aangetrokken door de unieke signatuur van elke exposant: de gepresenteerde collecties en producten spreken voor zich. Paleis 10 van Brussels expo biedt de beurs en de sector, naast alle nodige gemakken, ook een aangename, moderne en vernieuwende uitstraling.”

Meer informatie: www.decosit.brussels