Decosit kondigt nieuwe datums aan voor komende editie

Wetende dat betere tijden in zicht zijn, heeft de organisatie achter Decosit Brussel besloten om Decosit Brussel te verschuiven van juni naar de tweede helft van dit jaar. De volgende editie zal plaatsvinden op 5 en 6 oktober, waardoor bedrijven weer op gang kunnen komen en hun collecties of ontwerpen live kunnen presenteren, aan het begin van de herfst.

De organisatie (Fedustria, de beroepsvereniging van bedrijven uit de textielindustrie in België) laat weten dat ze vasthoudt aan haar probleemloze, all-in, uniforme standenconcept. Dit niet alleen omwille van de betaalbare prijzen, maar ook vanwege de herkenbare unieke signatuur van elke exposant: de gepresenteerde collecties en producten spreken voor zich. Paleis 10 op Brussels expo biedt de beurs en de sector, naast alle nodige gemakken, ook een aangenaam, modern en innovatief onderkomen.

Meer weten? Neem een kijkje op www.decosit.brussels voor updates over de deelnemers. De organisatie bevestigt ook haar garantie dat er de ingeschreven exposanten geen kosten zullen worden aangerekend, mocht de beurs worden afgelast.

Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.