Decostyle 86 is online, lees en/of download [gratis]

De digitale versie van het jongste nummer van Decostyle 86 voor interieurprofessionals is beschikbaar. In ons jongste magazine pakken we uit met een nieuwe, vaste bijdrage van trendwatcher en textielexpert Marc Geysen. Daarnaast blikken we onder meer terug op de Belgische inbreng in Milaan, getuigt interieurdesigner Kurt Wallaeys over ondernemen in (post)coronatijden en blikken we vooruit naar de diverse events die weer kunnen plaatsvinden.

Meer weten? Klik dan als de gesmeerde bliksem door en download Decostyle 86 GRATIS. Wil je ook de Engelse en/of Franse versie lezen?

  • Hieronder kan je direct terecht op de doorbladerbare versie.
  • Je eigen exemplaar downloaden is al even simpel. Dit doe je via de downloadknop onder de doorbladerversie hieronder (rechts van de middenbalk).


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *