Decostyle, Vaktijdschrijft voor interieurconcepten

Het vakblad Decostyle focust voluit op de thema’s interieur en design. Interviews met architecten en ontwerpers, duiding bij actuele thema’s uit de wereld van interieurvormgeving en productdesign, besprekingen van (hotel)projecten en/of residentiële interieurtoepassingen,… het zijn slechts enkele voorbeelden van artikels die u in Decostyle terugvindt.

Elke editie van Decostyle is opgebouwd volgens een vast stramien. Zo openen we met een uitgebreid interview met een interieurarchitect of designer, waarbij we letterlijk geen grenzen kennen. Daarna voorzien we in de meeste nummers een rondetafelgesprek met specialisten in een bepaald vakgebied en nieuw is dat we daarnaast nadrukkelijk focussen op baanbrekende interieurtoepassingen onder de vorm van een project.  Deze projecten kunnen gezocht worden in zowel de residentiële als de projectmatige sfeer  en kunnen eventueel zelfs gecombineerd worden in een en hetzelfde nummer.

Verder heeft Decostyle onder meer aandacht aan jong en opkomend talent, besteden we uitgebreid aandacht aan de diverse trendsettende (internationale) beurzen, ontleden we trends, enzovoort…

Als afsluiter brengen we u in de rubriek Deco Info beknopt nieuws uit de interieur- en designsector, samen met een beurskalender met een overzicht van de belangrijkste, zowel nationaal als internationaal niet te missen afspraken voor interieurprofessionals.