Design Museum Gent sluit vanaf 7 maart tot najaar 2024 de deuren

Beeld van de succesexpo 10 jaar Muller Van Severen over het Gentse designerduo (Foto: Bart Van Leuven)

Wie het Design Museum in Gent nog wil bezoeken, doet er goed aan om snel te reageren. Het museum wordt immers gerenoveerd en krijgt een gloednieuwe vleugel en sluit daarom vanaf 7 maart twee jaar lang de deuren. Wie voor die datum langskomt, kan nog heel wat meepikken, waaronder de succesexpo 10 jaar Muller Van Severen.

Het museum is het grootste in zijn genre in België en was in 2021 ook het meest bezochte museum in Gent. Er zijn in elk geval heel wat redenen om nog binnen te springen:

Advertising
 

  • De succesexpo 10 jaar Muller Van Severen over het Gentse designerduo
  • De expo verbinDING, die de plannen voor de nieuwe vleugel DING toont
  • De vaste collectie, vernieuwd in 2018
  • Uitverkoop in de museumshop vanaf 12 februari

Dicht tot najaar 2024

Na de grote collectieverhuis huisvest het museum nog Design Fest Gent: een nieuw 10-daags designfestival met het lege museum als hoofdlocatie. Dit vindt plaats van 22 april tot 1 mei.

“Voor het najaar 2024 is, doen we nog één keer wild”, zegt museumdirecteur Katrien Laporte, “we werken onder meer samen met de Gentse universiteit en alle hogescholen in de stad. Onder de titel ‘Be Wild, Act and Change’ kunnen ontwerpers tien dagen lang hun ideeën delen.”

Meer informatie:

Design Museum Gent

Jan Breydelstraat 5

9000 Gent

+32 9 267 99 99

[email protected]

www.designmuseumgent.be


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.