Design Nation Kortrijk: dé nieuwe hotspot voor contract- en projectdesign

Het nieuwe B2B-event is een hoogst efficiënte tweedaagse waar je ondergedompeld wordt in een unieke en inspirerende scenografie

Een gloednieuw vakevent voor de design sector waar de designproducten en trends van morgen worden voorgesteld: dàt is Design Nation! Toonaangevende designmerken presenteren hun innovaties aan een professioneel publiek van aankopers en beslissingsnemers actief in verschillende domeinen van de contract- en projectmarkt: inrichting van kantoren, projectontwikkeling, design allerhande healthcare faciliteiten, high-end hotels, restaurants en bars, publieke en overige hospitality ruimtes, …

Op Design Nation vind je onder meer meubelstukken, vloerbekleding, designobjecten, textiel, verlichting, indoor ramen en deuren en sanitair die een perfecte match vormen voor de inrichting van jouw projecten. Dit nieuwe B2B-event is een hoogst efficiënte tweedaagse waar je ondergedompeld wordt in een unieke en inspirerende scenografie. Je netwerkt in een setting die ongezien is én waarin de objecten en merken centraal staan.

Inspiratie in ruime zin van het woord

Inspiratie in de ruime zin van het woord, ook door de features die aan bod komen. De Trend Stage staat centraal en geeft onder meer het woord aan Hilde Francq, Christine Boland, Bjorn Verlinde, The Designer of the Year en Hannah Hombergen. Dit zijn stuk voor stuk topnamen die in hun vakgebied als referentie gelden.

Een dedicated area ingericht door de Designer of the Year – in samenwerking met Knack Weekend en Le Vif Weekend – staat ook ingepland, net als de pop-up Design Library in samenwerking met Boekenhuis Theoria.

Beleving staat centraal, zoveel is zeker!

Praktische info + gratis ticket

Bezoek Design Nation op donderdag 19 oktober tussen 12 en 20 uur of op vrijdag 20 oktober van 11 tot 19 uur.

Reserveer als designprofessional nú al je tickets, doe dit gratis via deze link.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar [email protected]