Dôme Deco gaat in zee met Zoute Grand Prix als Gold Partner

Interieurmerk Dôme Deco onderscheidt zich op de markt via haar ‘cosmopolitan living’ (Beeld: Dôme Deco)

De Zoute Grand Prix Week is een high-end auto-, kunst – en lifestyle-event verspreid over Knokke-Heist. Met spectaculaire bolides in alle vormen en maten op verrassende locaties. Dôme Deco werd gevraagd de inrichting te verzorgen van de Prado Zoute. Dit is een unieke eventlocatie op het strand van het Zoute, waar genodigden kennismaken met de laatste nieuwe modellen van de meest exclusieve automerken en tevens de start en aankomst van de rally’s kunnen bijwonen.

Met haar ‘cosmopolitan living’ onderscheidt interieurmerk Dôme Deco zich op de markt. Denk warme kleuren, pure materialen en unieke designs die uitmonden in intieme interieursettings. Naast het gekende werk voor topzaken als La Butte Aux Bois, Slagmolen en Le Sanglier des Ardennes, richt het bedrijf zich ook meer en meer op particulieren met haar concept stores waarvan reeds vestigingen te vinden zijn in Antwerpen, Oostende, Breda en Guadeloupe.

Advertising
 

Zoute Grand Prix Club

Bijkomend zal het interieurlabel ook instaan voor de inrichting van de ‘Zoute Grand Prix Club’. Dit wordt een nieuwe, permante locatie voor de Zoute Grand Prix waar op regelmatige basis events zullen plaatsvinden.

“Het kosmopolitische dat Dôme Deco eigen maakt staat volledig in lijn met de visie van Zoute Grand Prix. De focus op lifestyle, cultuur en ambacht verbindt ons als organisaties en zorgt ervoor dat we eenzelfde doel nastreven in dit partnership”, aldus Dôme Deco’s CEO Stefan Verheyen.

De Zoute Grand Prix Week vindt plaats van donderdag 6 oktober tot zondag 9 oktober.

Meer weten: zoutegrandprix.be/nl/home en domedeco.com