Een nieuwe website, een nieuwe manier van communiceren

De laatste maanden is het een beetje stil geweest, maar daar komt nu verandering in. Zoals je al aan de vorm van deze mailing ziet, pakken we het in de toekomst op een andere manier aan. Die andere manier van werken, zal je merken ook in onze totaal vernieuwde magazine website in 3 talen ( NL, FR, EN ).

Advertising
 

Stilstaan is altijd achteruitgaan en daarom nemen we tijdens deze pandemie de vlucht naar voor. Bij die vlucht naar voor zul je de grootste ingreep merken op de website. Niet enkel wordt die vormelijk frisser, maar ook inhoudelijk sturen we bij. Het belangrijkste daarbij is dat we streven naar het brengen van zoveel mogelijk nieuws uit de sector. De vorige website maakte dat moeilijk, wat niet langer zo is bij de nieuwe manier van werken. Hierbij hoort trouwens een groot woord van dank aan collega-uitgever Gregori Skatchkoff, die een gloednieuw systeem voor uitgevers van magazines op punt zette.

Magazine verschijnt half mei

Betekent een en ander dat het magazine verdwijnt? Op dat vlak kunnen we je geruststellen, Decostyle blijft gewoon bestaan, in de huidige vorm en volgens de bestaande frequentie. We zijn momenteel bezig met de afwerking van het nieuwe nummer, dat half mei verschijnt.


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.