Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

InCoDa (Interieur Collectie Dagen) Gorinchem

11 september 2022 - 13 september 2022

Interieur Collectie Dagen (InCoDa) vindt plaats op 11, 12 en 13 september eerstkomend in Evenementenhal Gorinchem (Nederland). De vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering is hét moment voor de interieurprofessional in de Benelux om inspiratie op te doen.

Op InCoDa ontdek je niet enkel nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten, maar wordt ook ruimte gemaakt voor netwerken, een breed masterclass programma, een trendpresentatie van de trends van 2023 en de bezoeker geniet van gratis verzorgde catering. Zie daarnaast jong en professioneel talent de strijd aangaan tijdens het kampioenschap voor parketleggen en het kampioenschap voor woning- en projectstofferen.

NIEUW: Aankomende editie wordt er voor het eerst een festivalplein geopend, mede mogelijk gemaakt door Akzo Nobel Decorative Coatings BV (Sikkens, Flexa, Cetabever, Hammerite en Alabastine) , ARTE HOOKEDONWALLS, B & C Raamdecoratie, decoloop® – WoonTotaal, Eijffinger BV, Hout- en Meubileringscollege, Masureel, Moduleo, Rasch Belgium and Netherlands bvba, Vadain BV en Vyva Fabrics.

Gegevens

Begin:
11 september 2022
Einde:
13 september 2022
Site:
www.interieurcollectiedagen.nl

Organisator

Easyfairs
Telefoon:
+31 (0)183 680 680
E-mail:
info@easyfairs.com

Locatie

Evenementenhal
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Netherlands
+ Google Maps