Evolution Amsterdam: aftellen naar de najaarseditie van surface designshow (7-9 september)

De organisatie vindt plaats in De Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek

Als een van de eersten in de rij, trapt Evolution-Amsterdam het najaar in de eventwereld op gang. Evolution-Amsterdam is een surface  designshow en brengt als B2B event internationale designers samen die hun jongste designcollecties tonen aan klanten van over de hele wereld. Je kunt in de Gashouder terecht van 7 tot en met 9 september.

De organisatie vindt plaats in De Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek, op een paar minuten afstand van het Centraal Station. Dit is een mooie industriële omgeving met de sfeer van oude fabriekshallen. Het terrein van de Westergasfabriek biedt tal van faciliteiten zoals bars, restaurants, koffie- en wijnbars en zelfs een hotel. In de Gashouder is plaats voor meer dan 100 ontwerpstudio’s onder één dak.

“Het was niet makkelijk om alles georganiseerd te krijgen in deze chaotische tijden, maar het resultaat is wel dat er nu meer studio’s deelnemen dan ooit voorheen”, getuigt organisator Chris Verbeek. “Wat het vooral moeilijk maakte, was dat de regels bijna maandelijks wijzigden. Zo moesten we studio’s op een wachtlijst plaatsen, met als resultaat dat we enkele daarvan helaas moesten teleurstellen. Maar met uiteindelijk 80 studio’s uit 20 landen presenteren we een mooi internationaal designgezelschap.”

“Hoe het zal lopen in de praktijk? Daarbij maken we het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk en met zo weinig mogelijk rompslomp. Concreet betekent dit dat iedereen met een QR-code, een vaccinatiebewijs of een geldige PCR-test die niet ouder is dan 48 uur welkom is.”

Enkel professionele bezoekers

Evolution is een B-2-B evenement en is dus alleen toegankelijk voor professionele bezoekers.  Studenten zijn echter ook welkom.  Het eerste evenement in 2021 waar designers en cliënten elkaar weer ‘face to face’ kunnen ontmoeten.

Evolution praktisch

Tickets zijn verkrijgbaar voor 15 euro.
Tickets zijn on site te koop, wilt u niet in een rij staan, dan zijn kaarten ook online te koop.
De link naar deze online te bestellen tickets: https://www.eventbrite.nl/e/evolution-amsterdam-tickets-140962577865

Toegangsuren: op dinsdag 7 en woensdag 8 september van 9 tot 18 uur
op donderdag 9 september van 9 tot 17 uur.

Adres: Gashouder, Klönneplein 1, 1014DD Amsterdam

Website: https://evolutionfair.com

Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.