Geef je muren een unieke look met handgetekende lijnen

Het Nederlandse behang- en stoffenmerk Eijffinger lanceert een wallpower (wandgrote afbeelding) en twee zelfklevende cirkels met tekeningen van illustrator Karlijn van de Wier. De handgetekende lijnen voegen meteen een stylish statement toe aan je interieur.

Wat ooit begon met tekenen in een sketchbook, zit nu op muren wereldwijd. Karlijn van de Wier leerde zichzelf tekenen en leeft nu als illustrator met haar gezin in Tilburg. Nog steeds draagt ze dagelijks een sketchbook bij zich waarin ze het alledaagse leven sfeervol vangt. Kopjes koffie, mooie interieurs en oude geveltjes legt ze vast in inkt en waterverf. Beeld waar je je goed bij voelt.

Dat dacht Eijffinger ook, toen het merk door haar werd benaderd met de vraag of het niet leuk was om behang te maken van haar tekeningen. Met als resultaat dat het Nederlandse behang- en stoffenmerk nu een wallpower en twee zelfklevende cirkels met tekeningen van Karlijn lanceert. Want 1 ding is zeker: Karlijn haar grootse wandtekeningen passen uitstekend bij het populaire behangmerk dat bekend staat om haar uitgesproken dessins!
 
Wat de tekeningen van Karlijn kenmerkt zijn de handgetekende lijnen waarmee ze een stylish statement toevoegt aan een interieur. Ze tekende met de hand al honderden meters muren vol in hippe woonkeukens en eigenwijze kantoren. Met haar tekening op je wand doorbreek je rechte lijnen en voeg je eigenheid en een persoonlijke stempel toe. Karlijn’s illustraties herken je aan ongedwongen penlijnen, grafisch mooie vlakken en ingetogen kleuren. En dat gevangen in direct herkenbare onderwerpen, zoals een rijk geïllustreerde vis of een toffe urban jungle.

De Karlijn van de Wier wallpower en cirkels zijn in de tweede helft van november verkrijgbaar in de winkel en online. 


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *