Herstart imm Keulen uitgesteld tot 2023

Ook dit jaar is er geen imm (op de foto het Belgische Revor) (Beeld: Koelnmesse)

imm Cologne zal niet plaatsvinden op de geplande data in Keulen in januari 2022. De directie van Koelnmesse is tot dit besluit gekomen in nauw overleg met de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM) en in overeenstemming met andere bekende branchevertegenwoordigers op internationaal niveau.

“Deze stap beperkt zich uitsluitend tot imm cologne en haar specifieke eisen aan het beursgebeuren. Wij zijn in principe, zoals voorheen, van plan om onze voorjaarsevenementen in 2022 uit te voeren. De politieke richtlijnen laten dit toe, en na het uitstekende en veilige verloop van de afgelopen najaarsbeurzen moet dit in het belang van de deelnemende branches onze missie blijven”, aldus COO Oliver Frese.

Geen betrekking op andere B2B-evenementen

De annulering beperkt zich tot imm cologne en heeft uitdrukkelijk geen betrekking op andere B2B-evenementen die in het voorjaar van 2022 in Keulen gepland zijn. Koelnmesse zegt er samen met de VDM en de exposerende industrie alles aan te zullen doen om een krachtige en innovatieve imm cologne 2023 op poten te zetten.

Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.