Najaarsedities van Intertextile Shanghai en Yarn Expo verschoven naar oktober

Messe Frankfurt (HK) Co Ltd

In het licht van recente Covid-19 gevallen in China worden de najaarsedities van Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, Intertextile Shanghai Home Textiles en Yarn Expo verschoven naar 9 – 11 oktober 2021. De beurzen zouden oorspronkelijk eind augustus plaatsvinden in het National Exhibition and Convention Center (Shanghai).

Richtlijnen van de overheid

Mevrouw Wendy Wen, Senior General Manager van Messe Frankfurt (HK) Ltd legt uit: “Om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid voor de beheersing van een pandemie en na overleg met alle actoren hebben we besloten de beurzen later te organiseren dan op het oorspronkelijke tijdstip in augustus. Om onze exposanten en kopers zoveel mogelijk tijd te geven om vooruit te plannen, hebben we met het beursterrein al nieuwe data bevestigd voor de drie gelijktijdige beurzen: 9 – 11 oktober.”

“Ik wil de deelnemers aan alle drie de beurzen bedanken voor hun begrip en voortdurende steun nu we in onzekere tijden blijven opereren. We blijven ons inzetten om een internationaal handelsplatform van hoge kwaliteit te bieden voor drie sectoren voor het inkoopseizoen van de herfst/winter, en onze overzeese leveranciers zullen nog steeds kunnen deelnemen via ons hybride tentoonstellingsprogramma als ze niet in staat zijn om persoonlijk in Shanghai aanwezig te zijn.”

Exposanten of bezoekers met vragen over deze beurzen kunnen een e-mail sturen naar [email protected], of de respectievelijke websites van de beurzen bezoeken:

    Intertextile Shanghai Kledingstoffen: https://intertextileapparel.hk.messefrankfurt.com/

    Intertextile Sjanghai Woningtextiel: https://intertextilehome.hk.messefrankfurt.com/

    Yarn Expo: www.yarnexpochina.com

Intertextile Shanghai Kledingstoffen wordt mede georganiseerd door Messe Frankfurt (HK) Ltd, de Onderraad voor de Textielindustrie, CCPIT en het China Textile Information Centre. De medeorganisatoren van Yarn Expo zijn Messe Frankfurt (HK) Ltd en de Sub-Raad voor de Textielindustrie, CCPIT. Intertextile Shanghai Home Textiles wordt gezamenlijk georganiseerd door Messe Frankfurt (HK) Ltd, de Sub-Raad voor de Textielindustrie, CCPIT en de China Home Textile Association (CHTA).

De Chinese textielbeurzen van Messe Frankfurt maken deel uit van het Texpertise Netwerk van het bedrijf, dat bestaat uit zo’n 50 beurzen over de hele wereld. Meer informatie vindt u hier: http://www.texpertise-network.com.