Messe Frankfurt (HK) Co Ltd

Intertextile Shanghai Home Textiles keert terug in augustus 2021

Van 25 tot en met 27 augustus 2021 bundelt Intertextile Shanghai Home Textiles – Autumn Edition de krachten met Intertextile Shanghai Apparel Fabrics – Autumn Edition, Yarn Expo Autumn, PH Value en CHIC. Daar wil men de nieuwste producten en diensten binnen de gehele textielsector laten zien.

Gezamenlijk leveren de beurzen waardevolle synergetische inspanningen voor de woninginrichting-, kleding-, garen- en vezelindustrie. Intertextile Home wordt beschouwd als het toonaangevende handelsplatform voor woningtextiel en contracttextiel in Azië.

Advertising
 

Najaarseditie ondanks pandemie

Ondanks de verstoring die de pandemie veroorzaakte, ging de najaarseditie van Intertextile Shanghai Home Textiles 2020 volgens plan door en ondersteunde ze zo het herstel van de industrie. De driedaagse beurs verwelkomde in totaal 26.673 professionele bezoekers uit 43 landen en regio’s, evenals 643 exposanten uit 11 landen en regio’s. Bovendien trokken de virtuele evenementen van de beurs 558.179 bezoekers van over de hele wereld.

“We zijn verheugd dat Intertextile 2020 volgens plan is verlopen en dat we positieve feedback van de deelnemers ontvingen. Het is een bevestiging van onze leidende positie in de Aziatische industrie en onze niet aflatende inzet om onze exposanten en bezoekers het beste handelsplatform te bieden dat de marktvraag weerspiegelt”, stelt Wendy Wen, Senior General Manager van Messe Frankfurt (HK) Ltd. 

“Terwijl we deze uitdagende tijden blijven beleven, kijken we uit naar de ontwikkeling van meer creatieve en flexibele oplossingen om ons aan te passen aan een steeds veranderende zakelijke omgeving. De editie van 2021 zal plaatsvinden met het hybride format dat zowel fysieke als virtuele evenementen combineert. Zo vergemakkelijken we de contacten tussen leveranciers en kopers wereldwijd en creëren we nieuwe kansen in het post-pandemische tijdperk. Daarnaast besloten we om Intertextile Shanghai Home Textiles gelijktijdig te houden met Intertextile Shanghai Apparel Fabrics and Yarn Expo.”

Nieuw seizoen van inspiratie op Intertextile

Op de komende beurs zullen exposanten vier hallen vullen in het National Exhibition and Convention Center (Shanghai), met een oppervlakte van 100.000 m². Om de inkopers een efficiëntere en gemakkelijkere inkoopervaring te bieden, omvat de beurs opnieuw een reeks productzones en landen- en regiopaviljoens:

  • Landen- en regiopaviljoens: voorgesteld door België, India, Pakistan, Taiwan en Turkije. 
  • Tapijtzone: met gerenommeerde nationale en internationale leveranciers van tapijten en vloerbedekkingen.
  • Zone meubelstoffen: biedt hoogwaardige meubelstoffen van vooraanstaande Europese fabrikanten. 
  • Zone afgewerkte producten: internationale leveranciers laten hun nieuwste afgewerkte producten voor een verscheidenheid van toepassingen zien.
  • Textiel design-zone: toonaangevende ontwerpstudio’s stellen hun creatieve ideeën en producten voor alle gebieden van de interieurmarkten tentoon.
  • Textieltechnologiezone: presentatie van baanbrekende textieltechnologieën waarmee flexibiliteit, efficiëntie en duurzaamheid kunnen worden bereikt. 
  • Contract business: vooraanstaande leveranciers bieden een uitgebreide portefeuille van functionele stoffen aan voor interieurs van onder meer hotels, restaurants en openbare ruimten.

Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *