Decostyle 85 is online, lees en/of download gratis

Coverbeeld Decostyle #85 - Panton intallation

Goed nieuws, de digitale versie van het jongste nummer van Decostyle 85 voor interieurprofessionals is beschikbaar. Wil je meer lezen over Home Stories in het Design Museum Gent, kennismaken met het project Townhouse van de Nederlandse designer Judith van Mourik, een overzicht krijgen van het beurzenseizoen tijdens het najaar, enzovoort…? Klik dan als de gesmeerde bliksem door en download Decostyle 85 GRATIS.

Hieronder kan je direct terecht op de doorbladerbare versie. Je eigen exemplaar downloaden is al even simpel. Dit doe je via de downloadknop onder de doorbladerversie hieronder (rechts van de middenbalk). Wil je ook de Engelse en/of Franse versie lezen? Ga naar onze homepage, klik op de omslagfoto en begin te lezen.

Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *