Lieven Van den Heede verlaat Meubelbeurs Brussel

Lieven Van den Heede werkte 16 jaar voor Meubelbeurs Brussel en volgde in 2015 Els van Pelt op (Beeld: Meubelbeurs Brussel)

We vernamen dat Meubelbeurs Brussel, dat plaatsvindt van 6 tot en met 9 november in Brussels Expo, afscheid neemt van general manager Lieven Van den Heede. Van den Heede kreeg zijn ontslag op vrijdag 15 juli.

De Raad van Bestuur van Meubelbeurs Brussel reageerde nog niet op de beslissing, zodat het raden is naar het waarom van de beslissing om Van den Heede, die 16 jaar werkte voor Meubelbeurs Brussel en in 2015 Els van Pelt opvolgde als general manager, baan te laten ruimen. Een opvolger zou nog niet bekend zijn. In een persoonlijke reactie liet Van den Heede ons weten dat ‘de raad van bestuur en ikzelf verschilden van mening waar het met de beurs naartoe moest’.

Advertising
 

www.meubelbeurs.be


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.