Liquidfloors neemt Excellent Gietvloeren over

Gietvloerenspecialist Liquidfloors neemt Excellent Epoxyvloeren uit Limburg over. Voormalig vennoot Andy Cochet (op de foto rechts van CEO Miguel Garcia) blijft aan boord als verkoopverantwoordelijke voor de regio. Dit is de eerste overname voor Liquidfloors, dat hiermee de kaap van de 1.000 projecten per jaar zal overschrijden. Liquidfloors CEO Miguel Garcia is bijzonder enthousiast om de regio Limburg nog beter te gaan dienen.

Excellent, ook gekend als Hilo Floors, is al tien jaar actief vanuit haar vestiging in Genk. Liquidfloors was al vijf jaar actief in Limburg, maar beschikte nog niet over een verkoopruimte in de regio om haar klanten te ontvangen. De overname van zowel handelsfonds als vestiging brengt nu een maximale versterking van de dienstverlening van Liquidfloors in Limburg.

De operationele leiding is in handen van Koen Vleugels. Hij vormt een professionele tandem met Andy Cochet. Beide mannen, geboren en getogen in de streek, bundelen een schat aan ervaring. 


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *