Maison&Objet Parijs kondigt uitstel aan van editie van januari 2022

Het wordt wachten tot maart om deze Noctys van Noma Editions in het echt te zien (Beeld: Maison&Objet Paris)

Na de diverse grote beurzen in Duitsland kondigt nu ook Maison&Objet Parijs een uitstel van haar januari-editie aan. Men verschuift de voorjaarseditie van 20 tot en met 24 januari 2022 naar 24 tot en met 28 maart 2022. De najaarseditie blijft in september plaatsvinden, van 8 tot en met 12 september 2022.

De reden voor het uitstel ligt voor de hand: het oprukken van de Omicron-variant tijdens de huidige COVID-19 pandemie. De organisatie verspreidde de volgende mededeling:

“Verschillende landen nemen, gezien de besmettingspiek, momenteel beperkende maatregelen. Maatregelen die, zo merken wij op, bepaalde bezoekers vertragen of ontmoedigen om hun aanwezigheid te bevestigen. Dit is met name het geval in Frankrijk, waar de regering op maandag 27 december 2021 de invoering aankondigde van een capaciteit van 2.000 personen voor grote evenementen, waaronder vermoedelijk ook beurzen zoals Maison&Objet.”

24-28 maart 2022

“Onder deze omstandigheden en om een risicovolle situatie te vermijden, heeft SAFI besloten om de volgende sessie van Maison&Objet uit te stellen naar 24 tot 28 maart 2022, een periode waarvan we hopen dat er een verbetering in de situatie zal optreden, aangezien we alles in het werk willen stellen om een optimale return on investment te garanderen voor exposanten, inkopers en bestekschrijvers. Exposanten die hun inschrijving en locatie hebben bevestigd, zullen kunnen genieten van dezelfde locatievoorwaarden, waardoor ze dezelfde standconfiguraties kunnen behouden. Ook bezoekers die hun badge voor de januari-editie al bestelden, hebben uiteraard toegang tot de show van 24 tot 28 maart 2022.”

Maison&Objet In The City

Maison&Objet In The City, een evenement dat in de marge van de show wordt georganiseerd en een reeks ontmoetingen in het hart van de Parijse showrooms biedt, zal plaatsvinden van 23 tot 28 maart 2022. Door het verschuiven van de show naar het einde van het eerste kwartaal van 2022 stelt SAFI de beste operationele en sanitaire omstandigheden te willen samenbrengen om de spelers in de kunst van het wonen, decoratie en design de kans te geven zich te laten inspireren, hun ontwikkeling te versnellen en nieuwe zakenrelaties aan te knopen.

Meer informatie: www.maison-objet.com

Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *