MHZ Benelux toont flink wat nieuwigheden tijdens R+T in Stuttgart

De modellen R_04 en R_05 maken zicht- en zonwering in een nieuwe dimensie mogelijk: grote ramen tot 6 meter breed en een totaaloppervlak van 20 m² kunnen nu met één systeem worden bekleed

Van 19 tot 23 februari 2024 opent R+T, ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringssystemen, opnieuw haar deuren in Stuttgart. Meer dan 1.000 exposanten uit 43 landen presenteren hun productinnovaties en diensten op de beurs. Een interessante deelnemer tijdens de beurs is MHZ Benelux in hal 5 op stand 5B71. Daar demonstreert het flink wat interessante toepassingen.

Rolgordijn R_04 en R_05

Een eerste blikvanger is de toevoeging van de modellen R_04 en R_05 aan de MHZ-rolgordijnfamilie (voorheen enkel R_03). Dit maakt zicht- en zonwering in een nieuwe dimensie mogelijk: grote ramen tot 6 meter breed en een totaaloppervlak van 20 m² kunnen nu met één systeem worden bekleed. Het innovatieve MHZ-nivelleersysteem, waarvoor patent is aangevraagd, zet de as recht en verbetert zichtbaar het vormgedrag van de textiele zonwering.

Advertising
 

Personalisering van de stof met digitale bedrukking

Bij MHZ kunnen gespannen insectenhorren nu worden bedrukt met individuele ontwerpen, reclameboodschappen, bedrijfslogo’s of effen RAL-kleuren voor geveldesign.De geschikte glasvezeldoeken in grijs (FG) en antraciet (FA) laten de print, die alleen aan de buitenkant zichtbaar is, er bijzonder mooi uitzien. De drukkleuren zijn weerbestendig en bijzonder duurzaam.

PowerView®-Generation 3

PowerView® Generation 3 maakt het eenvoudig om aan de slag te gaan met Smart Home. App-gestuurde programmatie op de smartphone is heel eenvoudig via Bluetooth 5.0 en geselecteerde MHZ-producten zoals jaloezieën en verticale lamellen, rolgordijnen, plissés en honingraatplissés kunnen nu rechtstreeks via de smartphone thuis worden bediend zonder HUB – zelfs in grote huizen.

Verticale zonwering zip 6

De zip 6 maakt indruk met zijn slanke 110 ́ cassette en grote systeembreedte (tot 6 m breed en tot 3,5 m hoog met een maximaal oppervlak van 20 m²). Deze is bijzonder geschikt voor grote vensterpuien en pergola’s. Zelfs bij verschillende vensterbreedtes zorgen de zip 6 cassettes met dezelfde afmetingen voor een uniforme uitstraling

Art_02 met Vertima-volant

De duidelijke voordelen van de optionele Vertima-volant van de art_02 zijn de extra privacy en bescherming tegen de zon. Terwijl ’s avonds bij laagstaande zon aangename lichtomstandigheden worden gecreëerd, wordt ook de privacy beter beschermd tegen nieuwsgierige blikken in de directe omgeving.

Duurzaam zonneschermdoek

Het duurzame zonneschermdoek OEKO WEAVE bestaat voor meer dan 30 procent uit gerecycleerde, ‘hergebruikte’ vezels. Dit zijn vezels die normaal gesproken als afval zouden worden weggegooid omdat ze tijdens het verfproces van de ene kleur in een andere worden gemengd. In plaats daarvan worden ze nu gebruikt als inslaggaren in nieuwe weefsels. De MHZ Green Stories worden zo verrijkt met alweer een duurzaam verhaal.

Nog op zoek naar toegangskaarten? Mail dan naar [email protected] en bestel ze. Op dit adres kunt u ook met alle andere vragen terecht.