MHZ lanceert nieuwe Textiles by MHZ-collectie

Het Duitse MHZ Hachtel meldt de lancering van een gloednieuwe collectie: ‘Textiles by MHZ’. Deze biedt de gebruiker een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige stoffen voor vouwgordijnen, gordijnen en paneelgordijnen. Met speciale Acoustics-, Bioactive-, Recycling- of Lining-kwaliteiten wordt op esthetische en doeltreffende wijze voldaan aan bijzondere eisen.

Verschillende transparantieniveaus – van lichte en luchtige stoffen tot verduisterende Dimout/Blackout-stoffen – zorgen voor de gewenste privacy, bieden zonwering en verfraaien ruimtes op stijlvolle wijze. Bovendien zijn bijna alle stoffen van de collectie moeilijk ontvlambaar. De klant mag uitkijken naar vele nieuwe inrichtingsmogelijkheden en genieten van nog meer levenskwaliteit bij het wonen of werken.

Vouwgordijnen

Lichtinval naar wens en op maat, thuis of op kantoor. MHZ-vouwgordijnen kunnen flexibel in de hoogte worden versteld, zijn eenvoudig te bedienen en maken talrijke inrichtingsvarianten mogelijk.

Gordijnen

Met MHZ-gordijnen haal je elegante gezelligheid in huis. Ze beschermen niet alleen tegen de zon en nieuwsgierige blikken, maar maken ruimtes ook uiterst sfeervol.

Paneelgordijnen

Als bescherming tegen inkijk, zonwering, als separatiewand of als designelement zijn er de MHZ-paneelgordijnen. Met verschuifbare panelen bieden deze creatieve speelruimte en laten ze zich integreren in elke inrichtingsstijl.

Website

Contact: [email protected]

Tel. Luxemburg +352 31 14 21-1

Tel. België +32(0)2 888 1649


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.