Mosa presenteert Core Collection

Mosa, een tegelfabrikant uit Maastricht, introduceert onder de noemer Core Collection nieuwe en innovatieve, modulaire vormen. Architecten en ontwerpers kunnen de kleuren, texturen, vormen en formaten van de tegels eenvoudig combineren in patronen.

Core Collection is gemaakt om het ontwerpproces te ondersteunen en het kiezen van keramische tegels te vereenvoudigen. De kleurtonen zijn op elkaar afgestemd en variëren van licht tot donker, van neutraal tot opvallend en van warm tot koel. In totaal omvat de serie 39 kleuren die naadloos aansluiten
bij de drie texturen: de dynamische, rijk gelaagde textuur van Solids, de matte, subtiel poederachtige uitstraling van Terra en de robuuste granietlook van Quartz.

Advertising
 

De ontwerpmogelijkheden voor het creëren van onderscheidende oppervlakken worden groter door de toevoeging van zeven nieuwe, innovatieve vormen. Naast de traditionele vierkanten en rechthoeken zijn er ook cirkels, driehoeken en vormen om alles met elkaar te combineren. Alle tegelvormen
en formaten zijn modulair. 


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Jan Hoffman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *