Naadloos kamerhoog wandtextiel KANVAZZ by Slots® wint Innovation Award tijdens Horeca Expo Gent

Zicht op de stand van Slots tijdens Horeca Expo (Foto: Slots)

Tijdens de 33ste editie van de vakbeurs Horeca Expo, die plaatsvond van 20 tot en met 24 november in Flanders Expo in Gent, sleepte Slots®, producent en verdeler van kwalitatief tafel-, bed- en badlinnen en van exclusief wandtextiel met zijn naadloos kamerhoog textielbehang KANVAZZ  by Slots® de Innovation Award in de categorie ‘Furniture & Decoration’ in de wacht.

Aan de hand van verschillende awards bekroont Horeca Expo de meest innovatieve producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de hotel-, restaurant- en cafésector, of die een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken. Een professionele vakjury, samengesteld uit deskundigen en vakjournalisten uit de Belgische horecasector, selecteert de winnaars binnen 5 categorieën: Food, Beverages, Technology,  Kitchen Equipment, en Furniture & Decoration.

Advertising
 

Inspelend op de laatste trends

Johan Slots, CEO Slots® PureTextiles, licht toe: “De jaren ’80 en ’90 waren hoogdagen voor behang, dus textiel aan de muur. Geleidelijk aan maakte dit vanaf de beginjaren 2000 plaats voor geverfde, ‘cleane’ muren. Nu wil de klant opnieuw meer leven aan de muur: verf maakt opnieuw plaats voor structuur en reliëf. Trendy en levendig behang en dito huishoudlinnen kennen dan ook een ‘revival’. Hierop speelt KANVAZZ by Slots® perfect in: het is het ideale product om aan de veeleisende wensen van de (interieur-)architect te voldoen. Het kamerhoog naadloos wandbehang KANVAZZ, digitaal bedrukt of met multicolor geweven garens, is uniek voor de horecasector, mede door zijn technische eigenschappen: krasvast, UV-bestendig, volledig naadloos aan te brengen, geluiddempend, brandvertragend, makkelijk te plaatsen en bovendien met de mogelijkheid tot personaliseren volgens de wensen van de klant.”

Oneindige mogelijkheden dankzij uniek weefproces

Slots® PURETextiles is één van de weinige Europese weverijen die vrije dessins kan weven met jumbo jacquard getouwen op een breedte van 3 meter. Op die manier komt men tot een elegante oplossing voor de inrichting van elke horecazaak: kamerhoge wandbekleding, zonder naden of overgangen, 100 % geweven en oersterk. Personalisatie op maat van de klant is bovendien een grote troef.

Vandaag is het kamerhoge luxueuze wandtextiel reeds te vinden in de betere hotels en kantoren, dit zowel binnen Europa (onder andere in de Benelux, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Zwitserland en Duitsland) als daarbuiten (onder andere Rusland, Oekraïne, UAE, Saudi-Arabië, Koeweit,  Australië en Marokko).

Meer informatie: www.kanvazz.be