Nederlands interieurmerk FEST introduceert buitencollectie

Het nieuwe grafische zwart-wit vloerkleed Nin is gemaakt van PET

Het Nederlandse interieurmerk FEST introduceert vanaf medio maart 2022 een eerste buitencollectie. De collectie bestaat uit FEST’s populaire Dunbar-zetel in twee modellen, een grafisch vloerkleed en verschillende kussens – ontworpen om te ontspannen in je tuin, patio of op je (dak)terras. FEST breidt hiermee haar collectie uit.

Dunbar Outdoor

Robuust en toch elegant, dat is de Dunbar. De comfortabele bestseller zetel krijgt een buitenvariant bekleed met de zachte, geweven stof Fontelina in off white. De buitenstof wordt gemaakt volgens een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces en is gemaakt van 100% Olefin – bekend om zijn hoge kleurvastheid na blootstelling aan de zon en een vocht- en waterafstotende laag. De Dunbar Outdoor is gemaakt in Europa en beschikbaar in twee modellen: een hoekzetel met divan links en een hoekzetel met divan rechts.

Nin en Finn Outdoor

Het nieuwe grafische zwart-wit vloerkleed Nin is gemaakt van PET en is geschikt voor binnen en buiten. Voor op de zetel introduceert FEST vier buitenkussens genaamd Finn. De Finn-kussens zijn net als de Dunbar Outdoor gemaakt van Olefin en beschikbaar in de kleuren oyster en mint(beide 60 x 60 cm), en in off white en surf blue (beide 45 x 45 cm).

Special Plateau-bijzettafel

In januari 2022 introduceerde FEST de special edition van de Plateau-bijzettafel. Deze eyecatchers zijn gemaakt van hoogwaardig acrylaat in de kleur coral cloud en volledig transparant en daardoor ook geschikt voor buiten.

De nieuwe FEST Outdoor-collectie is vanaf medio maart 2022 verkrijgbaar via www.festamsterdam.com en in de brand stores: FEST Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Gent.

Over FEST

FEST is in 2013 opgericht door Femke Furnée vanuit een persoonlijke behoefte aan origineel en betaalbaar design. Femke: “Ik zocht mooi design voor een goede prijs, maar kwam erachter dat dat niet gemakkelijk te vinden is. Aan de ene kant heb je het massa-aanbod van de woonboulevards, aan de andere kant de voor mij onbetaalbare high-end designmerken. Ik besloot in het gat daartussen te springen.” Inmiddels heeft FEST een online store en zes eigen winkels, in Amsterdam (2), Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Gent. Daarnaast is FEST verkrijgbaar bij ruim honderd retailers in meer dan 20 landen en ook restaurants, hotels en kantoren hebben FEST omarmd. Zo staan er barkrukken en dining chairs bij het Grand Théâtre de Genève en heeft het hoofdkantoor van modemerk Karl Lagerfeld in Amsterdam eveneens heel wat FEST in huis. De FEST-collectie bestaat uit meubels en accessoires die worden ontworpen door het eigen designteam, aangevuld door gastontwerpers uit binnen- en buitenland. De meubelcollectie wordt volledig in Europa geproduceerd, en een groot deel zelfs in Nederland.


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.