Officiële openingsactie home & living &go in Trademart

Retailprofessionals hoeven we de werking van Trademart, het inkoopcentrum aan de voet van het Atomium nauwelijks nog uit te leggen. Een vorig jaar opgestarte nieuwe sector, die door de pandemie pas sinds kort volop kan draaien, is home & living &go, die geheel gewijd is aan de interieursector. Hier ontdek je op meer dan 7.500 m² een brede waaier aan home & living producten.

85.000 producten

Het aanbod is slechts één van de redenen om home & living &go te bezoeken. In een assortiment van 85.000 producten, die afgestemd is op de laatste trends in interieurartikelen, vindt iedereen wat hij of zij zoekt. Bovendien kan het inkopen niet makkelijker. Hier is, enkel voor professionals, alles op voorraad aanwezig. Je kiest, betaalt, neemt mee en verkoopt meteen aan je eigen klant.

De bedoeling van dit aparte segment kan niet duidelijker zijn: hier doen interieurprofessionals uit zowel België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk inspiratie op bij tientallen toonaangevende fabrikanten. Wil de bezoeker aankopen, dan zal hij merken dat de voordelen legio zijn. Je treft bij home & living &go trouwens enkel trendy artikelen aan, vooral dan uit het betere middensegment. Daarbij worden professionele wederverkopers niét verplicht om in bulk aan te kopen en is er geen minimaal aankoopbedrag vastgelegd.

Hoe het werkt

Een professional die binnenkomt wordt bij de inschrijving gecheckt aan de hand van diens BTW-nummer, wat betekent dat de klant niet noodzakelijk een retailer hoeft te zijn, maar dat, bijvoorbeeld, ook een niet wederverkopende interieurarchitect welkom is.

Deze professionele bezoeker geniet van tal van extraatjes, zoals aantrekkelijke openingsuren. Het centrum is enkel op zaterdag gesloten, maar daarbuiten streeft men ernaar tijdens de weekdagen open te zijn én zoveel mogelijk ook op zondag. Gekochte producten neem je zo mee naar huis, maar dat neemt niet weg dat aangekochte goederen ook ingepakt en over de hele wereld verzonden kunnen worden. Verder is er mogelijkheid tot nabestellen of laten afhalen van gekochte artikelen. Voeg daar een gebouw met voldoende parkeergelegenheid aan toe, een restaurant, de mogelijkheid tot laden en lossen, 24 uur per dag en 7 dagen op 7 beveiliging en de troeven van home & living &go zijn duidelijk.

Speciale actieweek: 24 september tot en met 3 oktober

Wil je jezelf met eigen ogen overtuigen? Kom dan langs tijdens de speciale actieweek, die start op 24 september en loopt tot en met 3 oktober. Tijdens deze officiële, in maart door de pandemie uitgestelde openingsactie krijg je als speciaal welkomstgeschenk maar liefst 10% korting op het COMPLETE assortiment van home & living &go.

Meer informatie:

Website | Facebook | Instagram

Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Mede-uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *