Proposte heeft flink wat nieuws te bieden

Proposte is een belangrijke afspraak voor de producenten van highend textiel (Beeld: Proposte)

Op 26, 27 en 28 april nemen 69 exposanten, negen meer dan vorig jaar, deel aan de 29ste editie van Proposte in Villa Erba. Vier van de negen zijn nieuwkomers, terwijl andere belangrijke bedrijven besloten na een periode van afwezigheid terug te keren naar Cernobbio.

Interessant om vast te stellen is dat de aanwezigheid van internationale exposanten aanzienlijk is. Zo zijn er maar liefst 40 buitenlandse deelnemers. Nieuwe internationale en plaatselijke namen op Proposte zijn Steiner 1888 uit Oostenrijk, G.M. Fabrics uit India en de Italiaanse bedrijven Giò Emi en Tendaggi Paradiso.

Advertising
 

Advertising
 

“Het deelnemersveld bewijst dat Proposte een belangrijke afspraak is voor de producenten van highend textiel en textieltinten op de wereldmarkt”, stelt voorzitter Piercarlo Viganò  namens de organisatie. “Na twee jaar pandemie is de wereld nog niet teruggekeerd naar de tijd van daarvoor en doet de Russisch-Oekraïense oorlog ook de bezorgdheid toenemen. Toch lijkt er een zekere normaliteit terug te keren in onze sector. Zakendoen maakt alleszins weer meer deel uit van ons dagelijkse leven.”

Speciale projecten

Proposte werkte verschillende speciale projecten uit om de zichtbaarheid van de door de exposanten gepresenteerde collecties te vergroten. Te melden is zeker dat er ook dit jaar een exposantenforum komt in de centrale hal. Daarin krijgen bezoekers een beknopt overzicht van de producten die te zien zijn op de stands. De Proposte marktplaats zal ook toegankelijk zijn via de volgende link: fierasmart365.propostefair.it. Het doel van dit initiatief is om de exposanten van Proposte een virtuele ervaring te bezorgen, die de fysieke vakbeurs uitbreidt naar het digitale platform.

Meer informatie: www.propostefair.it