Striktly Business Software: nieuw kantoor in Hasselt weerspiegelt ‘streetwise-identiteit’

Softwarebedrijf Striktly Business Software opende op 1 juli de deuren van haar Limburgse uitvalsbasis op de Corda Campus in Hasselt. De technologiescale-up van CEO Stéphanie Ouachan (33) laat met het design van haar nieuwste kantoor het Striktly Business Software-DNA zien: een gezonde streetwise-mentaliteit die eigen is aan het technologiebedrijf dat cloud­gebaseerde CRM- en ERP-­oplossingen voor zelfstandigen en KMO’s ontwikkelt.

CEO Stéphanie Ouachan liet het creatieve bureau La Movida en influencer Luigi Pistorio (Tellement Lui) een opvallend concept uittekenen dat de identiteit van Striktly Business Software samenvat.

Advertising
 

“Striktly Business Software is geen saai, grijs technologiebedrijf, maar een jonge scale-up waar alle werknemers elke dag ervoor willen zorgen dat zelfstandigen en KMO’s met software op maat op een hypervlotte manier hun administratie kunnen regelen”, vertelt de jonge ondernemer. “We zijn een kleurrijke groep met een echte streetwise-mentaliteit, wat wil zeggen dat we er onze hand niet voor omdraaien om creatieve en gedurfde voorstellen te doen om de processen bij onze klanten te vereenvoudigen. Toen het designteam met hun ideeën voor ons nieuwe kantoor in Hasselt kwam, was het een perfect match.”

Speelse werkomgeving

Het eclectische ontwerp met invloeden uit de street art- en de popcultuur, één van de kenmerken van influencer Luigi Pistorio, alias Tellement Lui, zorgt voor een op het eerste zicht speelse werkomgeving. Zo springen elementen als het opvallende graffiti-logo, de loungy junglesectie en de grote pingpong-, biljart-, en eettafel meteen in het oog. Maar tegelijkertijd is er ook een heel business georiënteerd gedeelte waar de Striktly-medewerkers zich kunnen concentreren op hun dagelijkse taken.

 “Work hard, play hard is iets wat enorm hard leeft binnen ons bedrijf. Daarom mocht deze nieuwe werklocatie ook die uitstraling hebben”, verduidelijkt Ouachan. “De buitenkant is street chique en fun, maar wie binnenkomt, zal ‘from here on it’s Striktly Business’ kunnen lezen wat duidelijk maakt dat er binnen onze glazen boxen serieus gewerkt wordt. Al voorspel ik ook wel dat er op het einde van de werkdag vaak een spelletje tafeltennis gespeeld zal worden of we er regelmatig een kleine afterwork kunnen houden. Zeker na deze moeilijke periode door de pandemie is het belangrijk om ook op professioneel vlak opnieuw leuke sociale contacten te hebben en voor je medewerkers een toffe en inspirerende werksfeer te creëren. De andere startups en bedrijven van de Corda Campus zullen ons team op deze manier ook snel leren kennen.”

Over Striktly Business Software

Striktly Business Software is een SaaS-bedrijf met hoofdzetel in Antwerpen en kantoren in Brussel, Roeselare, Hasselt, Spanje en Roemenië. Striktly Business Software is de software voor bedrijven die te maken hebben met facturatie. Striktly Business Software telt bijna 50 medewerkers.

www.striktlysoftware.com


Decostyle redactie

Mijn bureau bezorgt uitgevers content voor diverse bladen, vooral in de ruime bouwsector (nadruk op architectuur en interieurontwerp). Daarnaast staat INK in voor vertalingen in meerdere talen en levert het copywriting aan vooral professionele klanten. Uitgever en volledige redactie van interieurvakblad Decostyle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.