Tweede editie van Antwerp Design Week van 2 tot en met 7 juni 2024

Antwerp Design Week keert voor een tweede keer terug met een grotere, meer uitgebreide agenda. Van 2 tot en met 7 juni rollen 50 design- en interieurmerken de rode loper uit voor de designprofessional om te proeven van hun merk. Tijdens Antwerp Design Week presenteren de 50 Belgische en internationale merken hun producten en collecties op een persoonlijke manier, in hun hoofdkantoor of in tijdelijke pop-uplocaties verspreid over de stad.

Veel merken die aan de eerste editie meededen kun je ook dit jaar bezoeken: Bazar Bizar, BuzziSpace, D&M | PAJU, Domani, Ethnicraft, Goodwill, Heatsail, Heerenhuis, Henry Dean, Royal Botania, Scapa Home, Serax, Sempre In en Outdoor, XLBOOM, Gardeco, Joli, JU., Marie’s corner, Paveau, Pomax, Vincent Sheppard, TOOON. en Flamant. Maar er zijn ook enkele nieuwkomers op de affiche zoals Gommaire, Carl Hanssen, Umbrosa, Kewlox, Cosentino, Hay, Aquanova, Melmath, Authentage, Vitra, RASTELI, Unik, Omar, Marckdael, Limited Edition, Mon Dada, FibreGuard, Ondarreta, Silk-ka, Bahr Design, Roolf Living, Atelier Pierre en Sherwin Williams.

Advertising
 

Advertising
 

‘The Club’ – Powered by Fedustria

‘The Club’ – Powered by Fedustria vormt het middelpunt van het designgebeuren en zal worden opgesteld in het historische ‘Het Steen’. Hier kan je niet alleen praktische informatie vinden over de events en locaties, je wordt ook getrakteerd op een voorproefje van ieder deelnemend merk. Bovendien kun je hier samen met een medewerker van het ADW-team je weg door Antwerpen uitstippelen doorheen de vijf districten van Antwerp Design Week.

Trip plannen

Om alle locaties vlot te bereiken, is het handig om met de auto te komen. Rijd je liever niet zelf? Dan kun je een beroep doen op andere transportopties, zoals vooraf geboekte shuttles of on-demand taxi’s die je vervoeren van de ene naar de andere designlocatie. Daarnaast worden er ook Vélo-pasjes aangeboden voor zij die op een gemakkelijke en dynamische manier de stad en het design willen verkennen. ADW helpt uiteraard ook internationale bezoekers op weg door Antwerpen en stelt daarvoor de beste adressen en hotspots voor.

Praktische informatie

Wat: 50 design brands, 25 locaties, in 5 Antwerpse districten

Wanneer: 2 tot en met 7 juni ’24

Wie: voor iedereen die actief is in de designbusiness

Waar: Locaties in en rond Antwerpen

‘The Club’ – Powered by Fedustria is het centrale infopunt (‘Het Steen’, Jordaenskaai 27, 2000 Antwerpen)

Openingsuren showrooms: 10u – 18u

Openingsuren The Club: 09u – 20u

Alle locaties ontdekken: www.adw.life/map

Ticket registreren: www.adw.life/tickets