Voorbereidingen Flanders Flooring Days 2023 zijn volop bezig, ogen ook al gericht op 2024

Na het succes van de eerste editie van Flanders Flooring Days vorig jaar besloten de stichtende fabrikanten om dit initiatief te herhalen. De tweede editie vindt plaats van 22 tot 25 mei 2023 en wordt nog groter, met nog meer bedrijven uit de Vlaamse regio. De bezoekers wordt beloofd dat ze het beste te zien krijgen van wat Vlaanderen te bieden heeft aan de wereldwijde tapijt- en vloerenindustrie.

Flanders Flooring Days trok in 2022 ruim 1.000 bezoekers uit meer dan 55 landen. Het was een succes dat de organisatoren zelfs al aan 2024 doet denken. Ook de editie van volgend jaar krijgt nu al vorm en ze moet zich nog ambitieuzer tonen omdat men het event dan ook opentrekt naar bedrijven van buiten Vlaanderen.

Advertising
 

De eerste editie van FFD verwelkomde bezoekers in de showrooms van de 10 grootste Vlaamse leveranciers van vloeren. Het initiatief kwam van 7 Vlaamse toonaangevende bedrijven uit de sector.

12 fabrikanten binnen een straal van 25 km

Voor de editie 2023 verwelkomt Flanders Flooring Days nieuwe spelers. 12 toonaangevende Vlaamse vloerfabrikanten trakteren bezoekers op bezoeken in hun flagship showrooms en fabrieken. De bezoekers ontdekken die binnen een straal van nog geen 25 kilometer. Associated Weavers, Beauflor, Belysse, Berry Alloc, Betap, Condor Group, COREtec Floors, Lano, McThree, Osta Carpets, Real Orotex en Unilin zetten hun deuren open voor bezoekers van over de hele wereld.

De grondleggers tonen hun ware innovatieve geest en verwelkomen daarom in 2024 ook andere Europese spelers, die zich kunnen tonen aan de bezoekende groothandels en retailers. Opgepast, bezoeken kan enkel door een registratie via https://flandersflooringdays.com/be-nl. Na registratie contacteert de fabrikant de bezoeker om een concrete afspraak vast te leggen.